• cryptoAI
 • Duurzaamheid IACA

  Duurzaamheid als kernwaarde

  Duurzaamheid IACA

  Bij de International Anti Crime Academy (IACA) zien we duurzaamheid niet slechts als een bijkomend streven, maar als een kernwaarde die door onze gehele organisatie verweven is. Wij zijn ervan overtuigd dat de aanpak van criminaliteit en het streven naar rechtvaardige samenlevingen hand in hand moeten gaan met respect voor het milieu en onze leefomgeving.

  Daarom nemen we concrete maatregelen om onze ecologische voetafdruk maximaal te beperken. Wegwerpbekers zijn verleden tijd – onze deelnemers krijgen vaste kopjes voor hun dranken. In plaats van papieren notitieboekjes gebruiken we duurzame, herschrijfbare boekjes van Correctbook, waarbij bovendien een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. We moedigen ook zoveel mogelijk elektrisch rijden aan onder ons personeel en onze directie.

  We bieden ook talrijke opleidingen live virtueel aan, zodat deelnemers niet noodzakelijk naar onze hoofdlocatie hoeven te reizen en onnodige CO2-uitstoot vermijden. Daarnaast is IACA gevestigd in het Crown Business Center, een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw beschikt over maar liefst vierduizend zonnepanelen op het dak en talrijke laadpalen voor elektrische wagens. Daarnaast heeft het CBC fors geïnvesteerd in energie-efficiënte cv-installaties, warmtepompen en koelmachines.

  Bij IACA gaan we voluit voor een groene en duurzame aanpak, zowel in ons onderwijsaanbod als in onze bedrijfsvoering. We zijn vastberaden om milieuvriendelijke principes maximaal uit te dragen in alles wat we doen.