• cryptoAI
 • Internationale Veiligheid

  Internationale Veiligheid

  Internationale Veiligheid

  Het in de Verenigde Staten gevestigde IACA | CRI Safety Training Center is een toonaangevend instituut dat een uitgebreid aanbod biedt aan hoogwaardige beroepsopleidingen op het gebied van internationale veiligheid. Ze richten zich op professionals die carrière willen maken binnen veiligheidsberoepen wereldwijd.

  Dankzij hun team van zeer ervaren docenten met internationale expertise, kunnen ze opleidingen aanbieden van het hoogste niveau. De docenten delen hun kennis en ervaring opgedaan tijdens operationele inzet in binnen- en buitenland. Ook beschikken ze over hypermoderne trainingsfaciliteiten om studenten optimaal voor te bereiden op de praktijk.

  Bovendien worden alle opleidingen regelmatig geëvalueerd en getoetst door specialisten uit het werkveld. Zo garanderen ze dat de opleidingen blijven aansluiten bij de laatste ontwikkelingen en behoeften uit de praktijk. Studenten die afstuderen bij het IACA | CRI Safety Training Center ontvangen daarom een zeer waardevol en internationaal erkend diploma. Hun opleidingen staan bekend om de hoge kwaliteit en relevantie voor een succesvolle carrière binnen de internationale veiligheidssector.

  Voor personen uit Europa met de juiste vooropleiding en achtergrond biedt het IACA | CRI Safety Training Center twee relevante opleidingen aan:

  List Icon

  Operator High Risk Areas

  List Icon

  High Risk (Contra) Surveillance