• cryptoAI
 • OSINT Herhalingsles

  IOSI110

  OSINT Herhalingsles

  Als voormalig OSINT student heeft u toegang tot OSIDATA®. In deze database worden de tools dagelijks bijgewerkt, en daarnaast zijn ook de OSINT software en technieken aan constante verandering onderhevig. 

  Om uw kennis van de belangrijkste OSINT technieken en vaardigheden die tijdens de opleiding behandeld zijn actueel te houden, en om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied, raden wij u aan om jaarlijks deel te nemen aan onze bijscholingsdag. 

  Tijdens deze interactieve bijscholingsdag besteden we aandacht aan een korte herhaling van de kernonderdelen van de OSINT opleiding. Zo komen de belangrijkste concepten, vaardigheden en technieken die tijdens de basisopleiding uitgebreid behandeld zijn nogmaals aan bod. Aanvullend op deze herhaling van de basiskennis, delen we de allerlaatste OSINT technieken, tools en inzichten met u. Zo bent u na het volgen van de bijscholing weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het OSINT vakgebied.

  Mocht u ervoor kiezen om in niet deel te nemen aan de bijscholingsdag, dan blijft uw OSINT-diploma uiteraard gewoon geldig. Deelname is optioneel, maar wordt aangeraden om uw kennis up-to-date te houden.

  Bovendien ontvangt u na het volgen van de bijscholingsdag opnieuw een jaar gratis toegang tot onze database OSIDATA®.

  Voor wie is deze opleiding ontwikkeld?

  Onze OSINT bijscholingsdag is speciaal ontwikkeld voor oud-studenten van onze OSINT opleiding. Het is de perfecte manier om uw eerder opgedane OSINT kennis up-to-date te houden en verder uit te breiden. De bijscholing is geschikt voor iedereen met een afgeronde OSINT opleiding bij ons instituut, ongeacht wanneer u de opleiding heeft gevolgd. Of u nu vorig jaar bent afgestudeerd of al wat langer geleden, de bijscholing biedt voor elke oud-student waardevolle vernieuwing en verdieping van de OSINT vaardigheden.

  Lesvormen: open, besloten of maatwerk
  Hoewel deze training overwegend virtueel klassikaal wordt aangeboden, begrijpen wij dat u mogelijk in een besloten setting vragen wilt stellen vanwege de aard van uw werkzaamheden. Bij een minimum van tien deelnemers kunnen wij een virtuele besloten training verzorgen voor u en uw collega’s.

  Al onze instructeurs zijn gescreend en hebben geheimhoudingsovereenkomsten afgesloten met diverse overheidsdiensten. Een specifieke geheimhoudingsovereenkomst voor uw organisatie of dienst is tevens mogelijk.

  Certificering & Erkenning
  Ons opleidingsinstituut is getoetst door en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

  Na het volgen van onze jaarlijkse OSINT bijscholingsdag ontvangt u het IACA-certificaat van deelname:

  IOSI110: OSINT Update 20XX

  Met dit certificaat kunt u aantonen dat uw OSINT kennis weer volledig is bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen het vakgebied. Het certificaat is een waardevolle aanvulling op uw CV om uw actuele OSINT vaardigheden aan te tonen.

  Aantal lesdagen

  Minimale vooropleiding

  Kosten opleiding

  Start opleiding

  Vacatures

  Stroomdiagram

  OSIDATA