• cryptoAI
 • Certified Ethical Hacker

  CEH v12

  Certified Ethical Hacker

  De snelle technologische vooruitgang binnen de IT-sector brengt een stroom van innovaties met zich mee, maar creëert tegelijkertijd ruimte voor potentiële zwakheden in systemen. Deze kwetsbaarheden kunnen een doelwit vormen voor criminele hackers die erop uit zijn om bedrijfsnetwerken te infiltreren.

  Opleidingsstructuur:

  De opleiding is gestructureerd over 20 domeinen, wat zorgt voor een uitgebreid begrip van ethisch hacken. Het omvat meer dan 220 op uitdagingen gebaseerde, hands-on labs met CyberQ™ Labs. Door deze structuur krijgt u een breed perspectief op de verschillende facetten van cybersecurity en ethisch hacken.

  Leeruitkomsten:

  Deelnemers leren hoe ze commerciële hacking-tools en -technieken kunnen gebruiken, en ervaring opdoen met meer dan 500 unieke aanvalstechnieken. Deze praktische kennis stelt u in staat om met de blik van een aanvaller naar de IT-systemen van uw organisatie te kijken, waardoor u in staat bent om eventuele beveiligingsrisico’s te identificeren en aan te pakken.

  Praktijkervaring:

  De opleiding omvat ook een praktijkexamen en een real-world ethische hacking-opdracht. Deelnemers zullen de vijf fasen van ethisch hacken toepassen: Reconnaissance (verkenning), Scanning, Gaining Access (toegang verkrijgen), Maintaining Access (toegang behouden) en Covering Your Tracks (sporen verbergen). Deze praktijkgerichte benadering zorgt voor een diepgaand begrip en vaardigheid in het omgaan met real-world cybersecurity-uitdagingen.

  Certificering:

  Na het voltooien van de opleiding, kunnen deelnemers het CEH Kennisexamen afleggen, dat bestaat uit 125 meerkeuzevragen. Na het slagen voor dit examen, zullen ze de CEH-credential behalen, een van de meest erkende in de cybersecurity-industrie.

  Wereldwijde erkenning:

  De CEH-certificering wordt wereldwijd erkend, waardoor gecertificeerde professionals overal kunnen werken. Dit maakt de CEH-training ideaal voor diegenen die een internationale carrière in cybersecurity en ethisch hacken ambiëren.

  Deze opleiding, inclusief het examen, wordt volledig in het Engels aangeboden, zodat u niet alleen technische vaardigheden opdoet, maar ook uw Engelse taalvaardigheid in een professionele IT-context verder ontwikkelt. Met een mix van theoretische kennis en praktische oefeningen, biedt deze opleiding u een diepgaand inzicht in de huidige cybersecurity-uitdagingen en de technieken om deze aan te pakken. Zo wordt u uitgerust met een uitgebreide toolkit om de digitale veiligheid van uw organisatie te waarborgen en een carrière te bouwen in een van de meest gevraagde velden binnen de IT-sector.

  Voor wie is deze opleiding ontwikkeld?

  De opleiding CEH biedt deelnemers een diepgaand inzicht in de tactieken, technieken en tools die door hackers worden gebruikt, en leert hen hoe ze deze kennis kunnen gebruiken om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen. Het is ideaal voor diegenen die hun technische vaardigheden willen vergroten, hun carrièrevooruitzichten willen verbeteren en een wereldwijd erkende certificering in cybersecurity willen behalen.

  Lesvormen: open, besloten of maatwerk
  Hoewel deze training overwegend klassikaal wordt aangeboden, begrijpen wij dat u mogelijk in een besloten setting vragen wilt stellen vanwege de aard van uw werkzaamheden. Bij een minimum van twaalf deelnemers kunnen wij een besloten training verzorgen voor u en uw collega’s.

  Al onze instructeurs zijn gescreend en hebben geheimhoudingsovereenkomsten afgesloten met diverse overheidsdiensten. Een specifieke geheimhoudingsovereenkomst voor uw organisatie of dienst is tevens mogelijk.

  Certificering & Erkenning
  Ons opleidingsinstituut is getoetst door en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

  Na het succesvol afronden van de CEH examens bij EC-Council, behaalt u de erkende certificering:

  CEH Certification

  Aantal lesdagen

  Minimale vooropleiding

  Kosten opleiding

  Start opleiding