• cryptoAI
 • Keurmerken IACA

  Erkenningen en Certificeringen

  Keurmerken IACA

  Keurmerken van International Anti Crime Academy (IACA)

  Bij International Anti Crime Academy (IACA) zijn we trots op onze erkenning en accreditaties die onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in het onderwijs benadrukken. Als erkend opleidingsinstituut hebben we diverse prestigieuze keurmerken en registraties die onze excellentie in opleiding en training onderstrepen.

  ISO 9001:2015 Certificering
  IACA is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat, een internationaal erkende norm die de kwaliteit van onze dienstverlening en bedrijfsvoering waarborgt. Dit certificaat, uitgereikt door DNV, bevestigt onze inzet voor continue verbetering en klanttevredenheid.

  Cedeo Kwaliteitskeurmerk
  Onze toewijding aan kwalitatief hoogwaardige opleidingen wordt verder onderstreept door het Cedeo kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk is een erkenning voor onze voortdurende inspanningen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze cursisten en opdrachtgevers.

  Registraties en Lidmaatschappen
  IACA is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION), wat onze status als erkende aanbieder van post-initieel en beroepsonderwijs bevestigt. Daarnaast biedt IACA gespecialiseerde opleidingen aan die erkend zijn door gerenommeerde organisaties zoals Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN) en Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO). Deze samenwerkingen benadrukken onze toewijding aan levenslang leren en professionele ontwikkeling, en verzekeren dat onze opleidingen voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en relevantie in deze sectoren.

  Daarnaast is IACA lid van vooraanstaande internationale organisaties, waaronder de International Association of Law Enforcement Intelligence Analysts (IALEIA), de Association for the Advancement of Artificial Intelligence (AAAI), de American Association for Adult and Continuing Education (AAACE), en de Armed Forces Communications & Electronics Association International (AFCEA). 

  Deze lidmaatschappen versterken onze positie aan de frontlinie van de snel evoluerende sectoren zoals wetshandhaving, criminaliteitsbestrijding, kunstmatige intelligentie, volwasseneneducatie en geavanceerde communicatietechnologieën. Door deze connecties blijven we niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties, maar dragen we ook actief bij aan de vooruitgang en kennisdeling binnen deze cruciale vakgebieden.

  Onze Inzet voor Uitmuntendheid
  Deze keurmerken en lidmaatschappen weerspiegelen onze inzet voor uitmuntendheid in alle aspecten van ons onderwijs en onze dienstverlening. Bij IACA streven we ernaar om de hoogste standaarden in opleiding en training te handhaven, zodat onze studenten en partners verzekerd zijn van de beste leerervaring en professionele ontwikkeling.