• cryptoAI
 • OSIDATA®

  OSIDATA®: de grootste 'Open Source' Databank ter wereld

  OSIDATA®

  Uw portaal naar professioneel onderzoek!

  De International Anti Crime Academy (IACA) biedt haar studenten de mogelijkheid om gebruik te maken van een exclusief, online en veilig leerplatform. Op dit platform hebben studenten toegang tot de nieuwste OSINT, SOCMINT en Cyber-HUMINT tools, softwareprogramma’s, technieken, video’s, scripts, zoekmachines en naslagwerken. Bovendien kunnen analisten en onderzoekers via dit beveiligde platform nieuwe technieken en inzichten delen met medestudenten en docenten.


  Het leerplatform, dat bekend staat als ‘OSIDATA®-3’, is gestructureerd in 52 ‘hoofdstukken’, waarin de meest actuele tools, software en wizards worden gepresenteerd die specifiek betrekking hebben op dat onderwerp. In het ‘Facebook’-hoofdstuk zijn bijvoorbeeld talrijke mogelijkheden beschikbaar voor het onderzoeken van Facebook-accounts. Het ‘Bedrijven’-hoofdstuk biedt directe toegang tot meer dan 160 handelsregisters, en in het ‘Monitoring’-hoofdstuk kunnen gebruikers websites, sociale media-accounts en specifieke zoekwoorden volgen. OSIDATA®-3 is op zo’n manier ontworpen dat gebruikers hun eigen database volledig naar eigen wens kunnen aanpassen.


  Omdat de technieken en hulpmiddelen voor het online verzamelen van informatie en inlichtingen voortdurend evolueren, ondergaat OSIDATA®-3 dagelijks updates en aanpassingen. Bovendien ontwikkelen onze docenten en developers zelf methodieken en extensions waarmee analisten informatie kunnen traceren die voor anderen verborgen blijft.

  Tijdens de OSINT-opleidingen komen alle aspecten van OSIDATA® aan bod. Zowel beginnende als zeer ervaren analisten en onderzoekers worden verrast door de uitgebreide mogelijkheden die OSIDATA®-3 te bieden heeft. Het vergaren van online informatie en inlichtingen wordt aanzienlijk efficiënter, waardoor de benodigde tijd aanzienlijk afneemt. Als men echter de Cyber-HUMINT opleiding volgt, krijgt men bovendien toegang tot deze specifieke extra toolset.


  Bij elke OSINT- en Cyber-HUMINT-module is een jaar autorisatie voor OSIDATA® inbegrepen. Als u bijvoorbeeld IOSI101 en IOSI102 volgt, wordt u standaard voor 2 jaar geautoriseerd voor OSIDATA®.

  Gebruikers ontvangen regelmatige updates over de nieuwste tools, software en technieken via het beveiligde platform.

  Indien de autorisatie verbonden aan uw gevolgde IACA-opleiding is verlopen, heeft u de mogelijkheid om een ‘Herhalingsdag OSINT‘ bij te wonen of een jaarlijkse bijdrage van € 200,- inclusief 21% btw te betalen. Bij meerdere deelnemers bieden wij uiteraard graag een korting op dit bedrag aan. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

  Het is belangrijk op te merken dat OSIDATA® geen commercieel product is en alleen toegankelijk is voor onze (oud)studenten.